Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακίνηση με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Δύο ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στη Θράκη μετά από καταδιώξεις. Στη μία περίπτωση οδηγός και επτά διακινούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

 

Συνελήφθησαν την 1 και 2-11-2022, σε περιοχές  του Έβρου και της Ροδόπης,  τρεις διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε επτά μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά, στο ύψος του οικισμού Αρδανίου οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όλοι οι επιβαίνοντες (διακινητής και διακινούμενοι) απεγκλωβίστηκαν από αυτό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση,  στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Στην τρίτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει εννέα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στον Πέπλο Έβρο συνελήφθη άνδρας που διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Οι αρχές της Γερμανίας τον αναζητούσαν για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας   Συνελήφθη…