Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ‘’Career Crafting’’: Οι μαθητές χαράσσουν την επαγγελματική τους πορεία!

‘’Career Crafting’’: Οι μαθητές χαράσσουν την επαγγελματική τους πορεία!

0

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε εργαστήρια και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eduact σε συνεργασία με το Xanthi Tech Lab και το Veria Tech Lab

Η Eduact διοργανώνει το πρόγραμμα Career Crafting στο πλαίσιο του προγράμματος Αμερικανικές Γωνιές (American Spaces), σε συνεργασία με το Xanthi Tech Lab και Veria Tech Lab, και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα Career Crafting προσκαλεί παιδιά Γυμνασίου να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα με στόχο το σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, μέσα από πέντε καινοτόμα εργαστήρια με βιωματικές δραστηριότητες.

Είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να γνωρίσουν έννοιες όπως ανάληψη ηγεσίας, η αυτοαποτελεσματικότητα, η ψυχολογική αυτογνωσία και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν το κοινωνικό τους δίκτυο και εξασκούν και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Συνολικά στην Ξάνθη 12 μαθητές θα παρακολουθήσουν 5 εργαστήρια (ένα δια ζώσης διάρκειας 5 ωρών και 4 διαδικτυακά διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα). Θα προηγηθεί kick- off event όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους facilitators και εκπροσώπους των φορέων διοργάνωσης. Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των 5 εργαστηρίων

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δ. Χριστόπουλος: Το ελληνικό κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει τη μειονότητα ως τμήμα μιας εσωτερικής πολιτικής

Συζήτηση με τον πολιτειολόγο Δημήτρη Χριστόπουλο με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβ…