Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές θεάτρου της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές θεάτρου της ΔΥΠΑ

0

Ενστάσεις έως την Πέμπτη στις 3 μμ

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Θεατρικών Επιχειρήσεων-Παρόχων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων. Οι πάροχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας συγκεκριμένο αριθμό θέσεων πλατείας για την παρακολούθηση των παραστάσεων που θα ανέβουν στα θέατρά τους κατά τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό. Η αξία των επιταγών ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15€ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12€ για τις παιδικές σκηνές.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-2023 με ημερομηνία λήξης την 31.05.2023.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 3.000.000€.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …