Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 874 «παρών» στις Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες Αγάπης

874 «παρών» στις Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες Αγάπης

0

Μεγάλη η ανταπόκριση της νεολαίας. 266 ήταν οι νέοι 17-25 ετών που προσήλθαν στις συνολικά δεκαεπτά εξορμήσεις στην ΠΕ Ξάνθης και το δήμο Νέστου

256 νέα μέλη προστέθηκαν στην οικογένεια της Αγάπης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» διοργάνωσε την Εορτή Εθελοντή Αιμοδότη «Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες Αγάπης 2022» οι οποία έλαβε χώρα από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» πραγματοποιήθηκαν συνολικά δεκαεπτά εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Ξάνθης και Καβάλας (όρια Δήμου Νέστου) . Η συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης και Ν. Καβάλας, τη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., και τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου και Νέστου, απέδωσε καρπούς ώστε για μια ακόμη φορά να σπεύσουν μέλη του συλλόγου και νέοι αιμοδότες, ώστε να δώσουν αίμα, βοηθώντας συνανθρώπους μας με ανάγκη.

Στη δράση συμμετείχαν τα Γενικά Ενιαία Λύκεια όπως το 1ο, 2ο 3ο και 4ο και τα Επαγγελματικά Λύκεια όπως το Πρότυπο ΕΠΑΛ και το 2ο ΕΠΑΛ αλλά και το Μειονοτικό Λύκειο Ξάνθης, καθώς και το ΕΠΑΛ Χρυσουπόλεως.

Θερμές ευχαριστίες αποδίδονται σε όλους τους εμπλεκόμενους και υποστηρικτές από το ΔΣ του συλλόγου.

Απολογισμός

Συνολικά προσήλθαν στις εθελοντικές εξορμήσεις 874 συνάνθρωποί μας στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι και καταφέρανε τελικά να προσφέρουν το αίμα τους οι 670. Τα στατιστικά στοιχεία για τα μέλη της «ΑΓΑΠΗΣ» έχουν ως εξής : σε σύνολο 789 εθελοντών οι 505 ήταν άντρες και οι 165 γυναίκες. Οι νέοι άνθρωποι από 17 έως 25 ετών ήταν συνολικά 266 . Σημαντικό στοιχείο είναι ότι προστέθηκαν 256 νέα μέλη στην οικογένεια της Αγάπης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…