Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ζητήματα υποδομών και χρηματοδότησης συζήτησε ο Β. Κικίλιας με εκπροσώπους του τουρισμού στη Θάσο

Ζητήματα υποδομών και χρηματοδότησης συζήτησε ο Β. Κικίλιας με εκπροσώπους του τουρισμού στη Θάσο

0

Συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο νησί

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλειος Κικίλιας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Θάσο, όπου και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, της αγοράς και του τουρισμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θάσου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, Βουλευτές της Καβάλας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου και της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Καβάλας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΑΜΘ κ. Ιωάννης Μαρκιανός, λοιποί εκπρόσωποι επαγγελματικών οργανώσεων του τουριστικού τομέα, του μελισσοκομικού συνεταιρισμού, των ελαιουργικών συνεταιρισμών, των ναυτιλιακών εταιρειών και τοπικών φορέων (Αστυνομία, Λιμενικό, Κέντρο Υγείας). Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων έθεσαν στον υπουργό ζητήματα υποδομών και χρηματοδότησης.

Κατά την ευρεία σύσκεψη τέθηκαν από τους συμμετέχοντες τα ζητήματα που απασχολούν τους φορείς του τουριστικού τομέα στη Θάσο αλλά και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον το Υπουργείο, η τοπική κοινωνία, οι επαγγελματίες, οι τοπικές οργανώσεις και οι φορείς σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στο νησί.

“Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες του νησιού είναι ευσυνείδητοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους να αυξήσουν το τουριστικό προϊόν, τα έσοδά τους και συγχρόνως να προστατεύσουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του” δήλωσε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας ότι το υπουργείο θα στηρίξει το ‘brand name” του νησιού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…