Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης παρών στις εκδηλώσεις Erasmus Days

Το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης παρών στις εκδηλώσεις Erasmus Days

0

Το σχέδιο “GOod PrICTices” του σχολείου παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων

 

Οι Erasmus Days πραγματοποιήθηκαν για έκτη χρονιά στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου. Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΚΥ υποστήριξε και φέτος όλους όσοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης με σκοπό να πάρουν μέρος και να συνεισφέρουν στην προβολή του Erasmus+ και των εγκεκριμένων σχεδίων του.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων παρουσιάστηκαν οι δράσεις του 2ου ΓΕΛ και λειτουργούν ως ευκαιρία για την αναδιαμόρφωση και ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης όλων στο πρόγραμμα Erasmus. Το πρόγραμμα Erasmus “GOod PrICTices” του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης συμμετείχε με εκδήλωση τη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, συμμετείχαν οι μαθητές και καθηγητές που πήραν μέρος στις δράσεις του προγράμματος.

Στόχοι της διοργάνωσης ήταν :

-Η προβολή των ευρωπαϊκών αξιών, των πλεονεκτημάτων της κινητικότητας και της συμμετοχής στο εγκεκριμένο σχέδιο του σχολείου μας.

-Η ανάδειξη του σχεδίου “GOod PrICTices”που υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Erasmus+ και των αποτελεσμάτων του για τους συμμετέχοντες και τη σχολική κοινότητα.

-Η διάδοση των επιτευγμάτων και ο διαμοιρασμός των εμπειριών όσων πήραν μέρος σε σχέδιο Erasmus+ με άλλους συμμετέχοντες.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…