Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τιμητική εκδήλωση για τους 360 συμμετέχοντες του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2022

Τιμητική εκδήλωση για τους 360 συμμετέχοντες του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2022

0

Έπαινο έλαβαν οι εθελοντές της διοργάνωσης

Η καθιερωμένη πλέον «γιορτή εθελοντών», που αποτελεί θεσμό έπειτα από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, στο Νομαρχείο, στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ήταν η τιμητική εκδήλωση για τους 360 συμμετέχοντες, θεσμικά και ατομικά, αλλά πάνω από όλα εθελοντικά, στη διεξαγωγή των αγώνων δρόμων πόλης RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2022 που διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και έλαβαν έπαινο συμμετοχής όλοι οι εθελοντές που έδωσαν το παρών και συνέδραμαν στην ασφάλεια των διαδρομών και στην εξυπηρέτηση των 1500 δρομέων που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.

Επίσης, παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άννα Χωρινού, ο Υπεύθυνος Εθελοντών του RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2022 Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος κ.α.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…