Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνεχίζονται αμείωτα οι διακινήσεις με κλεμμένα οχήματα στη Θράκη

Συνεχίζονται αμείωτα οι διακινήσεις με κλεμμένα οχήματα στη Θράκη

0

Εντοπίστηκαν πέντε ακόμη περιπτώσεις. Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ και δύο φορτηγά, εκ των οποίων τα τρία ήταν κλεμμένα και ένα είχε πλαστές πινακίδες

Συνελήφθησαν στις 18/19-10-2022 σε περιοχές της Δράμας, της Ροδόπης και του Έβρου, πέντε διακινητές εκ των οποίων τέσσερις αλλοδαποί και ένας ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή την 17-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 18-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη τέταρτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγό, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 18-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, μετέφερε επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη πέμπτη περίπτωση στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…