Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνάξεις νέων και φοιτητών προγραμματίζει η Μητρόπολη Ξάνθης

Συνάξεις νέων και φοιτητών προγραμματίζει η Μητρόπολη Ξάνθης

0

Από το Σάββατο 22/10 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσουν οι συνάξεις νέων και φοιτητών της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου. Ειδικότερα, θα πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης κάθε Σάββατο στις 6 μμ. Τις εισηγήσεις και τον συντονισμό τους θα πραγματοποιεί ο εφημέριος του Ιερού Ναού, π. Ευθύμιος Βασιλειάδης, πτυχιούχος Πολυτεχνείου, αλλά ενίοτε και καλεσμένοι ομιλητές.

Εν συνεχεία, η Μητρόπολη Ξάνθης προσκαλεί νέους και φοιτητές να μοιραστούν σκέψεις, απόψεις, προβληματισμούς σε διάφορα θέματα που θα τεθούν είτε από τους ίδιους είτε από τους εισηγητές, αλλά και βέβαια «να γνωρίσουν και να απολαύσουν μαζί την αγιοπνευματική σοφία που χαρίζουν λόγοι εκκλησιαστικών συγγραφέων, Αγίων και Πατέρων της Εκκλησίας».

Να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στον Ιερό Ναό είναι εφικτή και με τα αστικά ΚΤΕΛ Ξάνθης, καθώς ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο υπάρχει η τελευταία στάση του αστικού με προορισμό την Πανεπιστημιούπολη.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και απορία οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο των συνάξεων μέσω του τηλεφώνου 6972242146.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…