Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προθεσμία έως τις 10 Οκτωβρίου έχει για να δηλωθεί ο ΑΟΞ στην Γ΄Εθνική

Προθεσμία έως τις 10 Οκτωβρίου έχει για να δηλωθεί ο ΑΟΞ στην Γ΄Εθνική

0

Ως ερασιτεχνική ομάδα

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής 2022-23, έχει ο ερασιτέχνης ΑΟΞ, σύμφωνα με διάταξη της προκήρυξης του πρωταθλήματος η ΕΠΟ. Αναφέρει συγκεκριμένα η προκήρυξη πως  «δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν εκτός από τις ομάδες που προβλέπεται, μόνο οι ομάδες που δε θα έχουν δηλώσει συμμετοχή για οποιονδήποτε λόγο στις ανώτερες κατηγορίες». Με δεδομένο πως η Ξάνθη παραιτήθηκε από την SL2, θεωρητικά μπορεί να υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στη Γ΄Εθνική αν θελήσει, με την  10η Οκτωβρίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής. Αρκεί βέβαια να πληροί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΕΠΟ.

Αναφέρει συγκεκριμένα η προκήρυξη:

«Για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συμμετοχής ορίζεται η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Όλα τα σωματεία υποχρεούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά όλα τα πεδία στην Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν εντός της ως άνω προθεσμίας στην Ε.Π.Ο. (Τμήμα Πρωτοκόλλου).

Η Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά θα αναρτηθούν στο site της Ε.Π.Ο. τα οποία είναι τα κάτωθι:

α) παράβολο των πεντακοσίων (500) €,

β) βεβαίωση μη οφειλής από την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ.,

γ) Συνυποσχετικό Διαιτησίας / Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του σωματείου/ομάδας περί της ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο., νόμιμα επικυρωμένη,

δ) δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το κάθε μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, νόμιμα επικυρωμένη κ.α.

Χωρίς την υποβολή των ως άνω δικαιολογητικών καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν εκτός από τις ομάδες που προβλέπεται, μόνο οι ομάδες που δε θα έχουν δηλώσει συμμετοχή για οποιονδήποτε λόγο στις ανώτερες κατηγορίες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…