Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης: Ποδηλατώντας για 10η χρονιά από την Ξάνθη έως τις Φέρρες

ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης: Ποδηλατώντας για 10η χρονιά από την Ξάνθη έως τις Φέρρες

0

152 χιλιόμετρα διένυσαν οι ποδηλάτες του Συλλόγου

Για 10η χρονιά φέτος οι ποδηλάτες του Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης πραγματοποιήσαν Ποδηλατική διάσχιση της Θράκης, από την Ξάνθη έως τις Φέρρες, σε μία διαδρομή 152 και πλέον χιλιομέτρων.

Αναφέρει η ανακοίνωση του ξανθιώτικου Συλλόγου:

«Από την Ξάνθη της Χώρας των Αβδήρων,  πατρίδα του Δημοκρίτου, του Λευκίππου,  του Πρωταγόρα και των Άλλων Σοφιστών, αξιωθήκαμε και ποδηλατήσαμε για Δέκατη συνεχόμενη χρονιά,  το πρωινό της Κυριακής 2 του Οκτώβρη έως την Κοσμοσώτειρα της Βήρρας Φερρών Έβρου, καταγράφοντας στους χιλιομετρικούς μετρητές  των ποδηλατών μας 152 και πλέον χιλιόμετρα,  μεστά από καρποφόρα βλέμματα και ορθοπεταλιές.

Ένας γόνιμος δεκαετής κύκλος Δράσεων, Αστικών και  Αγωνιστικών κλείνει, καρποφορώντας γόνιμα στην νέα γενιά τα ηνία ενός συλλόγου, που στο πέρασμά του άφησε βαθιά  το ανιδιοτελές στίγμα του στα ανθρώπινα δρώμενα.

Η επερχόμενη άξια ποδηλατική φύτρα του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης, καλείτε στο ιστορικό ραντεβού της, να είναι συνεπής όπως ήταν μέχρι τώρα, σε όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Όλα αυτά ξεκίνησαν  τότε,  το 2012, στην επανεκκίνηση του ιστορικού συλλόγου, από τη στιγμή που ένας Σπόρος ισχυρός έβγαλε ρίζα στο κοίταγμα  της συλλογικής πρόποσης που κάναμε  έχοντας για συντροφιά το απολεσθέν χαμόγελο του Γιάννη Ζαφειριάδη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανάγκη ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής στον δήμο Μύκης

Για να στηθεί ως ανάχωμα στην μετανάστευση – Ο καπνός σβήνει στα ορεινά χωριά – Προς…