Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πιέζει τον Τσέπελη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ο Σάββας Μελισσόπουλος

Πιέζει τον Τσέπελη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ο Σάββας Μελισσόπουλος

0

Με αφορμή το σχεδιασμό για την ανάπτυξη υποδομών αθλητικών δραστηριοτήτων στην Εκτενεπόλ

Τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη πιέζει ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Αφορμή αυτή τη φορά είναι η περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη υποδομών αθλητικών δραστηριοτήτων στα οικόπεδα του Υπουργείου Εργασίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Μελισσόπουλος: «Στην περιβόητη περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ υπάρχουν δύο μεγάλα τμήματα γης (28 συνολικά στρεμμάτων) ελεύθερα δόμησης τα οποία ανήκαν – ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τα οποία αφού θα παραχωρούνταν στον Δήμο Ξάνθης ο Δήμαρχος κ. Τσέπελης – σύμφωνα με δικές του δηλώσεις – ΘΑ .κατασκεύαζε: 2 κλειστά γήπεδα τένις, 8 ανοικτά γήπεδα τένις, 1 κλειστό γυμναστήριο, 1 πύργο αναρρίχησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, 3 Ειδικά Σχολεία και ειδικές διαδρομές για περιπατητές. Επίσης ΘΑ μεριμνούσε για την μεταφορά της Πυροσβεστικής σε αυτά τα οικόπεδα, προκειμένου να ελευθερωθεί το κτίριο στο οποίο στεγάζεται τώρα (στην περιοχή της υπαίθριας λαϊκής αγοράς- ΠΑΖΑΡΙ)… Αυτά τα λίγα ΘΑ κατασκεύαζε … Φυσικά σήμερα που μιλάμε ΔΕΝ έχει δρομολογηθεί ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά…

Αποδείχθηκαν και αυτά, κάποια ακόμα όνειρα θερινής νυχτός του Δημάρχου Ξάνθης…

Το τελικό αποτέλεσμα; 3,5 χρόνια ΘΑ…., 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ούτε ένα έργο στην Ξάνθη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…