Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε τελευταία παράταση για το Μητρώο μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου

Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε τελευταία παράταση για το Μητρώο μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου

0

Τα Σωματεία που καταθέσουν αίτηση θα αποκτήσουν Αθλητική Αναγνώριση

Την τελευταία ολιγοήμερη παράταση για την κατάθεση αιτήσεων εγγραφής στο Μητρώο 2022 ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Κι αυτή η παράταση αφορά έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Έτσι, όσα σωματεία διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και έχουν ήδη καταθέσει ή θα καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους στο Μητρώο έως και τις 23 του μηνός, ανεξάρτητα εάν ακόμα δεν έχουν εγγραφεί οριστικά σε αυτό:

-θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε εποπτευόμενα από το Υφυπουργείο ΝΠΔΔ. και ΝΠΙΔ και σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού

-θα μπορούν να συμμετέχουν στις διοργανώσεις των Ομοσπονδιών ή των Ενώσεών τους, εκτός εκείνων που οδηγούν στη χορήγηση των παροχών και προνομίων του άρθρου 34 του ν. 2725/1999, δηλαδή τη μοριοδότηση διακεκριμένων νεαρών αθλητών για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι διατάξεις (άρθρα 83 και 84) περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου “Ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων – Ενιαίο πλαίσιο ρύθμισης για τους φορείς Οργανωμένων Υποδοχέων Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης” που συζητείται στην Ολομέλεια και πρόκειται να ψηφιστεί τις προσεχείς ώρες.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…