Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μία πρωτότυπη ποδηλατοβόλτα στην Αλεξανδρούπολη…

Μία πρωτότυπη ποδηλατοβόλτα στην Αλεξανδρούπολη…

0

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 11:00π.μ.

O Ερευνητικός Μορφωτικός Οργανισμός «Θράκης Γεννήματα» και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) συνδιοργανώνουν μια διαφορετική ποδηλατοβόλτα με κοινό στόχο την ανάπτυξη της κουλτούρας του ποδηλάτου, την τουριστική προβολή, την καλλιέργεια της τουριστικής συνείδησης, αλλά κυρίως τη γνωριμία με την Αλεξανδρούπολη μέσα από μια ξεχωριστή διαδρομή.

Με μια ακτίνα ποδηλάτου μπορεί κανείς να δει την πόλη, να παρατηρήσει και να μάθει για τα ιστορικά κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει ο ποδηλατόδρομος.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 11:00π.μ.

Αφετηρία  θα είναι το μουσικό γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης όπου θα γίνει ενημέρωση για τους σκοπούς της δράσης και θα δοθούν χάρτες της διαδρομής.

Επίσης, σε κάθε κτήριο θα υπάρχει πινακίδα με QR Code με πληροφορίες για το κτήριο, οι οποίες θα εμπλουτίζονται με την αφήγηση φυσικών προσώπων εθελοντών.

Ο τερματισμός της εκδήλωσης θα γίνει στο αμφιθέατρο της μικρής πλατείας του Αγίου Εύπλου όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση του ποδηλάτου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, θα δοθούν διπλώματα και αναμνηστικά δώρα σε όλους ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση δώρων σχετικά με το ποδήλατο!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Η Ασπίδα στα play offs!

Μετά τη νίκη της επί του Βότση Η Ασπίδα Ξάνθης πέτυχε μεγάλη νίκη στην προτελευταία αγωνισ…