Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με χρονοδιακόπτη φέτος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

Με χρονοδιακόπτη φέτος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

0

Από τις 5 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ φωτισμένη η Ευχούπολη και ο διάκοσμος στην πόλη για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας

 

Στις 4 Δεκέμβρη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με παρέλαση Αναβαθμισμένη σε στολισμό η Ευχούπολη – Κουκλοθέατρο και παραστάσεις για παιδιά

 

 

Πριν ακόμη βγει ο Οκτώβρης και το Κέντρο Πολιτισμού ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης  αλλά και τον σχεδιασμό του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς και όλα τα happenings της Ευχούπολης. Στόχος της όλης προσπάθειας να ξαναέρθουν Χριστούγεννα στην πόλη μας αφήνοντας πίσω τα δύο χρόνια των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας και να δοθεί η δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να χαρούν και να μετέχουν στην χαρμόσυνη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Χρονοδιακόπτης στην Ευχούπολη και στον στολισμό της πόλης για εξοικονόμηση ενέργειας

Και μπορεί μεν τα φετινά Χριστούγεννα να μην είναι υπό την σκιά της υγειονομικής κρίσης είναι όμως υπό την σκιά της ενεργειακής κρίσης που επιτάσσει….πιο σκιώδεις επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι μπροστά σ’ αυτή την αναγκαιότητα ο δήμος Ξάνθης επιλέγει να βάλει χρονοδιακόπτη στον φωτισμό της Ευχούπολης αλλά και στον στολισμό της πόλης. Έτσι όπως ανέφερε στο «Ε» ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλίας Ασκαρίδης η φωταγώγηση στην Ευχούπολη θα διαρκεί από τις 5 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ. Το ίδιο και ο στολισμός στην πόλη: «Ζητάμε συγγνώμη από τους δημότες μας γιατί τους έχουμε υποσχεθεί ότι κάθε χρόνο και θα κάνουμε καλύτερη διοργάνωση όμως είναι αναγκαίο να μπει χρονοδιακόπτης για την εξοικονόμησης ενέργειας. Τα έχουμε δρομολογήσει όλα και θα έχουμε πολλές εκδηλώσεις αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες ανάγκες».

Στις 4 Δεκέμβρη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με παρέλαση

Ο στολισμός της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Φέτος τη φωταγώγηση του  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου. Θ προηγηθεί παρέλαση από τις Αγιοβασιλίτσες , ζογκλέρ, ξυλοπόδαρων που θα πλαισιώνουν το άρμα με τον Αη Βασίλη.

Αναβαθμισμένη σε στολισμό η Ευχούπολη – Κουκλοθέατρο και παραστάσεις για παιδιά

 

Όπως ανέφερε ο κ. Ασκαρίδης φέτος θα εμπλουτιστεί με νέα στολίδια η Ευχούπολη, θα υπάρχουν πολλά happenings που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο και παιδικές παραστάσεις. Επίσης συναυλίες με τοπικά σχήματα και όχι μόνο. Ο κ. Ασκαρίδης επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα για το μουσικό σκέλος επισημαίνοντας πως δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

 

 

 

 

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Στιγμιότυπο από το στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…