Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία και Ισλανδία στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία και Ισλανδία στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας

0

Γνωρίστηκαν και αλληλεπίδρασαν με τους 145 μαθητές του σχολείου

Το Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus υποδέχθηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τις χώρες: Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία και Ισλανδία.

Εκ μέρους του Δήμου Αβδήρων στην υποδοχή παρέστη ο Δήμαρχος Αβδήρων και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης,  κα Βαλεντίνα Χατζηδημητρίου.

Σε κάθε αποστολή από κάθε χώρα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα μαζί με χάρτες και φυλλάδια από το Δήμο Αβδήρων. Στη συνέχεια, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μαζί με τους μαθητές των άλλων χωρών χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και πραγματοποίησαν διάφορες δράσεις με θέμα το «Νερό».

Σημειώνεται πως στο Δημοτικό Σχολείο Διομήδειας φοιτούν 145 μαθητές από τους οικισμούς: Διομήδεια, Μαγικό, Αυξέντιο, Φελώνη, Π. Κατράμιο και Αλκυώνη. Ο Δήμος Αβδήρων κατασκευάζει ένα σύγχρονο κτίριο αιθουσών διδασκαλίας που θα συμπεριλαμβάνει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000€ από το πρόγραμμα ‘’ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πασχαλινό BAZAAR από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Ξάνθης

Την Κυριακή 02/04 από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 στο ξενοδοχείο Elisso Ο Σύλλογος Καρ…