Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Με σαρωτική νίκη επί του Πολύγυρου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής

Λεύκιππος: Με σαρωτική νίκη επί του Πολύγυρου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής

0

Επικράτησε με 87-47

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που νίκησε 87-47 τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ κατακτώντας έτσι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η ομάδα των Χρήστου Βαχαρίδη – Νίκου Δώδου ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά και με κύρια χαρακτηριστικά τον έλεγχο των ριμπάουντ και την καλή κυκλοφορία κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα με διψήφια διαφορά.

Η καλή εικόνα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει πάνω από τους 20 πόντους με τους γηπεδούχους να έχουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα δυο μέρη του γηπέδου (άμυνα – επίθεση).

Με τη διαφορά να είναι συνέχεια πάνω από τους 30 πόντους και τον νικητή να έχει κριθεί οι προπονητές των ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές.

Τα δεκάλεπτα: 23-12,49-23,72-34,87-47

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Νέδογλου-Κολοκυθάς (Σαλικίδης)

ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Βαχαρίδης – Δώδος): Γιοβάνοβιτς 12(1),Παλλάκης 9(1),Μακαρατζής 12(1),Δεληγιάννης,Τσίλογλου,Κατσαμούρης 12(2),Τζίμης 11(1),Μπουτσακτσή 9,Μαλανδρής,Βοϊβατόπουλος 6,Χρήστου 11(3),Κάλτσος 1.

ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Χαλκιάς): Σμυρλής 3(1),Ζεϊμπέκης 5,ΓαΪτάνης,Τσιακλογκάνος,Καναράς 13(1),Παντελεήμων 4,Τσοπουρίδης 2,Καρακύργιος 2,Σταυριανόπουλος 4,Μανδαλάκης 11,Ευθυμιάδης,Φουρκιώτης 3(1).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …