Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Και φέτος «Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες Αγάπης»

Και φέτος «Φθινοπωρινές Αιμοδοσίες Αγάπης»

0

Δεκαοκτώ «στάσεις» αιμοδοσίας στους δήμους της Ξάνθης και το δήμο Νέστου από 28/10 έως 6/11

ΕΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ  2022»

Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» διοργανώνει εκστρατεία Φθινοπωρινών Αιμοδοσιών, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Οι αιμοδοσίες διοργανώνονται σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Η όλη δράση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ξάνθης και Ν. Καβάλας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., την Περιφέρεια ΑΜΘ-Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, και τους Δήμους Ξάνθης, Μύκης, Τοπείρου και Αβδήρων και Νέστου.

Για μια ακόμη φορά στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων, θα γίνεται και ενημέρωση ώστε να αιμοδοτήσουν εθελοντικά και οι μαθητές της τρίτης τάξης των Λυκείων μας που συμπλήρωσαν τα 17 τους έτη και μπορούν πλέον με τη συγκατάθεση και των κηδεμόνων τους να συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου της «αγάπης».

Ακόμη, πιστοποιημένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», θα εγγράφουν νέους εθελοντές και θα συλλέγουν δείγματα για δότες μυελού των οστών μέσω ενός απλού δείγματος σάλιου για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ) στις αιμοδοσίες της 31ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη και της 3ης Νοεμβρίου στη Χρυσούπολη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…