Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Γεωργιάδης για “καλάθι του νοικοκυριού”: Η επιτυχία του θα κριθεί στο ράφι

Γεωργιάδης για “καλάθι του νοικοκυριού”: Η επιτυχία του θα κριθεί στο ράφι

0

Αισιόδοξος δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης

“Θα έχει πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος” δήλωσε ο o Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την ρύθμιση που στοχεύει να καταπολεμήσει την ακρίβεια στο καλάθι του νοικοκυριού, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή “Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο” με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο

“Η επιτυχία του ή η αποτυχία του δεν μπορεί να κρυφτεί, θα κριθεί στο ράφι” συμπλήρωσε. Η τροπολογία αναμένεται, σημείωσε, να ψηφιστεί την τρέχουσα εβδομάδα και εφόσον εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει το καλάθι στα σουπερμάρκετ.

Σε σχέση με το αν θα ενταχθούν και άλλοι κλάδοι στην ίδια πρωτοβουλία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως το Υπουργείο καλεί κάθε κλάδο να συμμετάσχει. “Ότι το κάνουμε υποχρεωτικό για τις αλυσίδες άνω των 95 εκατ. δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται σε κάποιον άλλον που είναι κάτω από τα 95 εκατ. Εμείς ενθαρρύνουμε τον καθένα να κάνει καλάθι”, είπε χαρακτηριστικά.

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου, ότι οι καταναλωτές ζητούν περισσότερους ελέγχους, ο κ Γεωργιάδης απάντησε “Ποιος άνθρωπος έχει κάνει καταγγελία και δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγγελία;”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …