Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία και φέτος στο κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη

Εθελοντική αιμοδοσία και φέτος στο κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη

0

Θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 4 μμ-8.30 μμ

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, ενισχύει διαρκώς το φιλανθρωπικό της έργο, με απτές πράξεις προσφοράς κι αγάπης. Έπειτα από την πρόσφατη επιτυχημένη δράση του καλοκαιριού, συνεργάζεται ξανά με τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στο τοπικό κατάστημα Praktiker – Flamingo Retail Park- στη Ξάνθη, την Τετάρτη 26.10.2022 από τις 16:00 έως τις 20:30.

Η Praktiker Hellas σχεδιάζει τον χάρτη των κοινωνικών της δράσεων πάντα με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξη αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη. Δημιουργεί δεσμούς αγάπης και αλληλεγγύης σε κεντρικό, αλλά και περιφερειακό επίπεδο,  Στο πλαίσιο αυτό καλεί την τοπική κοινωνία Ξάνθης να δώσει ξανά το παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί στο κατάστημά της, προβαίνοντας σε μια πράξη που έχει μεγάλη σημασία για τον συνάνθρωπο.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους όσους επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, χαρίζοντας απλόχερα ελπίδα σε αυτούς που τo χρειάζονται. Στη δράση θα συμμετέχουν, όπως πάντα, και οι εργαζόμενοι του καταστήματος πρωτοστατώντας σε αυτή τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης.

Στόχος της Praktiker, η ανιδιοτελής στήριξη, η προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και η ανάδειξη του εθελοντισμού ως το όχημα για μια καλύτερη κοινωνία.

Σημείο Διεξαγωγής: Flamingo Retail Park | 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, ΤΚ 67100

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…