Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δοξολογίες για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου στην ΑΜΘ

Δοξολογίες για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου στην ΑΜΘ

0

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας και των τοπικών φορέων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τετάρτης τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα.

Ανάλογες δοξολογίες τελέστηκαν σε Ιερούς Ναούς στις έδρες  των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών και Πολιτικών Αρχών, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…