Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής πήρε… σβάρνα μπάρα διοδίων για να αποφύγει τη σύλληψη

Διακινητής πήρε… σβάρνα μπάρα διοδίων για να αποφύγει τη σύλληψη

0

Εντοπίστηκε στην Εγνατία οδό, όπου ξεκίνησε η καταδίωξη. Δύο ακόμη διακινητές συνελήφθησαν την ίδια μέρα στη Θράκη

Συνελήφθησαν την Τετάρτη σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Άντρας μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες επί της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης- Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

«Τρελή» πορεία διακινητή στην Εγνατία οδό Κήπων- Αλεξανδρούπολης

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Εγνατία οδό Κήπων– Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο προσέκρουσε σε μπάρα διοδίων, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα. Τελικά ακινητοποίησε το όχημα και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες σε εμπορεύματα νταλίκας

Τέλος,στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι οδηγώντας νταλίκα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι είχε αποκρύψει στην νταλίκα ανάμεσα σε εμπορεύματα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…