Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χατζημεστής: “Δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΞ η προσπάθεια μας!”

Χατζημεστής: “Δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΞ η προσπάθεια μας!”

0

Προχωρά η μετονομασία του Ορφέα σε Γ.Σ. Ξάνθης – Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών

Την αποσύνδεση της προσπάθειας μετονομασίας του Ορφέα σε Γυμναστικό Σύλλογο Ξάνθης από τον ΑΟΞ έκανε ο πρόεδρος του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Le Chalet τη Δευτέρα το βράδυ, όπου βρέθηκαν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου της πόλης.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής δήλωσε πως η κίνηση αυτή δεν έχει σχέση με τον ΑΟΞ, ούτε αποτελεί συνέχεια του συλλόγου με ερασιτεχνική μορφή, αλλά γίνεται για να ακούγεται το όνομα της Ξάνθης στη Γ΄Εθνική, όπου και θα συμμετέχει η διάδοχος του Ορφέα ομάδα.

Όσο για τη χρήση του σήματος του Δημόκριτου, τόνισε ότι αυτό θα διαφέρει από του ΑΟΞ, συμπληρώνοντας ότι τον Δημόκριτο στο σήμα τους χρησιμοποιούν κι άλλοι σύλλογοι και σωματεία του νομού χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Στο σημείο αυτό έδειξε παλιές σημαίες της ομάδας, όταν ονομαζόταν “Skoda Ξάνθη” και είχαν το σήμα του Δημόκριτου, λέγοντας χαρακτηριστικά “τότε δεν τους ενοχλούσε και τους πειράζει αυτό που κάνω εγώ;”

Στη συγκέντρωση βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης ο οποίος με ενωτικό λόγο, εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου και στις δύο κινήσεις, δηλαδή στη μετονομασία του Ορφέα σε Γ.Σ. Ξάνθη όσο και στην πρωτοβουλία δημιουργίας ερασιτέχνη ΑΟΞ από τους Xanthifans.

Επίσης παρενέβη ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαχρόνης ζητώντας διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της νέας ομάδας και για τις εγγραφές μελών, τις οποίες έδωσε ο νομικός Δημήτρης Μπρατίδης που βρισκόταν στο πάνελ.

Τέλος ο κ.Χατζημεστής ανακοίνωσε πως ξεκινούν οι εγγραφές νέων μελών ενώ γίνεται δεκτή και κάθε οικονομική βοήθεια καθώς το περιθώριο για μεταγραφές είναι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα θα χρειαστεί οικονομική στήριξη για να ενισχυθεί ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη Γ΄Εθνική, που ξεκινούν μέσα στο Νοέμβρη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …