Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ: Εβδομάδα δράσεων για το Σωματείο Στίβου

ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ: Εβδομάδα δράσεων για το Σωματείο Στίβου

0

Σπουδαίες επιτυχίες σε αγώνες στις Σέρρες – Αγιασμός στο ΔΑΚ

Το σωματείο ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ , ένα σωματείο που από το 1985 πρωταγωνιστεί στο χώρο του στίβου στην Ξάνθη , στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο με αθλητές που έλαβαν μέρος σε πανευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και Ολυμπιακούς αγώνες  ξεκίνησε δυνατά και με υποσχέσεις για εξαιρετικές επιδόσεις  για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του γηπέδου ΔΑΚ ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του σωματείου με την παρουσία των αθλητών αλλά και γονέων. Στην εκδήλωση το Δ.Σ.  ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο με υγεία, χωρίς τραυματισμούς , με επιμονή  κι επιμονή.

Νωρίτερα, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, σε αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη των Σερρών ΄΄ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ΄΄στις κατηγορίες Κ14 και  Κ16 ο ΑΠΟΦΚΑ συμμετείχε με  6 αθλητές και  κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια και δύο  4ες θέσεις.

1ος Λαζάκης Κωνσταντίνος στα 80μ με χρόνο 9,86΄΄

1ος Ιακωβίδης Ιωάννης στα 1200μ με χρόνο 4:06΄΄

1η Κοτζακελίνη Μαριάνθη στο μήκος με άλμα στα 4,9μ

1η Μουρατίδου Ελβίρα στα 1200μ με χρόνο 4:26΄΄

4η Κωστελίδου Ιωάννα στα 60μ με χρόνο 9,26΄΄

4η Χιώτη Ευαγγελία στα 1200μ με χρόνο 4:34΄΄

Το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές τους και ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συγχαρητήρια  στους προπονητές των αθλητών Τσελεμπή Τάνια και Άγγελο Σουλτάνη που πάντα δίπλα στα παιδιά έχοντας εμπειρία, γνώση και προσήλωση στο έργο τους, τα καθοδηγούν προς την επιτυχία! Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους και δίπλα μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι.Τους ευχαριστούμε θερμά!

Τέλος το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά  τους χορηγούς  που στηρίζουν τις προσπάθειές μας και τις προσπάθειες των παιδιών. Τον κ. Νικολαϊδη Γεώργιο΄΄ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΕ΄΄ με έδρα το Μαγικό και τον κ. Τριανταφυλλίδη Χρήστο ΄΄ΧΡΩΜΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ΄΄ στην Μιαούλη 31.

Πληροφορίες/ εγγραφές:  6972262241(Καραμάνη Αθανασία) 6939163020 ( Παυλακάκη Βασιλική)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…