1ο Kavala Tango Days 2022

0

Σε ρυθμούς αργεντίνικου τάνγκο θα χορεύει η Καβάλα στις 3-6 Νοεμβρίου

Χορευτικές βραδιές, προσκεκλημένοι χορευτές και η tango ορχήστρα TANGartO Quintet στην εμβληματική, πρόσφατα ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη

Η ενότητα CosmoClassical του 2022 θα ξεκινήσει με την πρωτοποριακή διοργάνωση 1ο Kavala Tango Days που αποτελεί μια συνεργασία του Festival Cosmopolis με το Kavalatino και άλλους φορείς της πόλης. Από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου, η πόλη θα χορεύει σε ρυθμούς Αργεντίνικου Tango! Η εμβληματική, πρόσφατα ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα αναδείξουν την μουσική και το χορό του Tango.

Συναυλίες, χορευτικές βραδιές (milongas), μαθήματα tango για αρχάριους και για προχωρημένους, υπαίθριες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι κάποιες από τις δράσεις που προτείνονται στους ενδιαφερόμενους κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους χορευτές που θα διδάξουν ή θα παρουσιάσουν σόου, οι παγκοσμίου φήμης maestros Sebastian Jimenez (Αργεντινή) με την Joana Gomez (Πορτογαλία), o Gabriel Marino (Αργεντινή) με τη Βάσια Θανοπούλου (Ελλάδα) που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και οι αγαπημένοι Στέλιος Σταμπουλίδης με τη Δέσποινα Αμαραντίδου από την Θεσσαλονίκη.

Μαζί τους, προσκεκλημένη tango ορχήστρα οι εξαιρετικοί TANGartO Quintet θα ερμηνεύσουν τις βραβευμένες πρωτότυπες συνθέσεις του τελικού του διαγωνισμού σύνθεσης tango μουσικής αλλά και κλασικά αριστουργήματα του tango ρεπερτορίου. Κάθε βράδυ μετά τις 22.00, τη σκυτάλη θα παίρνουν διακεκριμένοι tango DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό που με τις επιλογές τους θα ξεσηκώσουν τις χορεύτριες και τους χορευτές κάθε ηλικίας και επιπέδου!

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«ΧΩΡΙΣ», μια αυτοσχεδιαστική παράσταση στη Ξάνθη

Σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Nostos Live O Παναγιώτης Κούδας και ο Κωνσταντής Μπίτσης …