Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βελτιώσεις του οδικού δικτύου περιφερειακά της Ξάνθης από την ΠΕ

Βελτιώσεις του οδικού δικτύου περιφερειακά της Ξάνθης από την ΠΕ

0

Υπεγράφη τη Δευτέρα η δημόσια σύμβαση μεταξύ ΠΕ Ξάνθης και αναδόχου-Παρεμβάσεις με αφετηρία την παλιά γέφυρα του Νέστου με κατάληξη την είσοδο από Ροδόπη

Βασικές  συντηρήσεις με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ

Δημόσια σύμβαση με σκοπό την βελτίωση της οδικής ασφάλειας τμήματος του οδικού δικτύου υπεγράφη τη Δευτέρα μεταξύ ΠΕ Ξάνθης και αναδόχου αποβλέποντας στην βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ, Κώστας Κουρτίδης αναφερόμενος στο περιεχόμενο της σύμβασης, τόνισε: «Το έργο βελτίωσης αφορά την περιοχή που ξεκινά από την παλιά γέφυρα του Νέστου στους Τοξότες, φτάνει στην Ξάνθη κι από εκεί εκτείνεται μέχρι την ανατολική είσοδο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βέβαια, η μελέτη του επαρχιακού δικτύου που θα προηγηθεί θα κρίνει το μέγεθος των παρεμβάσεων με αποτέλεσμα να προκύψει έπειτα κι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου. Επιπροσθέτως, τα έργα πιθανόν να περιλαμβάνουν παρεμβάσεις σχετικές  με διαπλάτυνση δρόμων, παρεμβάσεις σε κυκλικούς κόμβους κα».

Καταληκτικά, ο κ. Κουρτίδης σημείωσε πως ο Περιφερειάρχης υπέγραψε για τα έργα συντήρησης οδικού δικτύου συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με σκοπό να «καλύψει» όλες τις βασικές συντηρήσεις στην Περιφέρεια.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…