Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στη Θράκη

Τέσσερις ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στη Θράκη

0

Τέσσερις περιπτώσεις διακίνησης στο επαρχιακό δίκτυο και την Εγνατία. Καταδίωξη σημειώθηκε κοντά στον οικισμό Αρδανίου

Συνελήφθησαν την Δευτέρα σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί αι δύο άτομα ελληνικής υπηκοότητας,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το πρωί πλησίον του οικισμού Αρδανίου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών κι ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στην δεύτερη περίπτωση, στο ύψος της διασταύρωσης οικισμού Προβατώνα Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ πλησίον του οικισμού Μάνδρας Έβρου,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…