Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις ακόμη διακινητές συνελήφθησαν σε Ροδόπη, Έβρο και Καβάλα

Τέσσερις ακόμη διακινητές συνελήφθησαν σε Ροδόπη, Έβρο και Καβάλα

0

Σε μία από τις τέσσερις περιπτώσεις το όχημα ήταν κλεμμένο, ενώ σε άλλη ο διακινητής προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και σημειώθηκε καταδίωξη

Συνελήφθησαν την Τετάρτη σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου και της Καβάλας, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και δύο ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι οδηγώντας φορτηγό δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στην δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην επαρχιακή οδό Μάκρης – Δικέλλων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 16-9-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι στον οικισμό Κρηνίδων Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άλλο άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός αλλά συνελήφθη.

Στην τέταρτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν επιπλέον διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…