Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεχίζει τις διεργασίες για την ανάδειξη επικεφαλής η παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Συνεχίζει τις διεργασίες για την ανάδειξη επικεφαλής η παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

0

Οι σύμβουλοι της παράταξης δηλώνουν ότι μέχρι να ληφθεί απόφαση ο παραιτηθείς ο Γιάννης Παπαχρόνης παραμένει Πρόεδρος του ευρύτερου συνδυασμού

Ανακοίνωση για τις ενδοπαραταξιακές διεργασίες μετά την παραίτηση του Γιάννη Παπαχρόνη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Όπως προκύπτει, παραμένει η εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του μέχρι πρότινος επικεφαλής για τον οποίο αναφέρουν: «ο Γιάννης Παπαχρόνης είναι ένα εξαίρετο και ικανότατο  στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, η γενικότερη προσφορά και η συνολική κοινωνική δράση του είναι γνωστή και ανεκτίμητη, το δε έργο του αδιαμφισβήτητο. Μας συνδέουν κοινές ανησυχίες, στοχασμοί και οράματα για την πορεία της πόλης μας. Η απώλεια της φωνής και της παρουσίας του από το νυν δημοτικό συμβούλιο θα είναι παραπάνω από εμφανής. Τρέφουμε εκτίμηση προς το πρόσωπο του, σεβόμαστε και κατανοούμε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις».

Οι σύμβουλοι της παράταξης ευχόμενοι καλή θητεία στη Σοφία Παπαδοπούλου, ως προς την ανάδειξη του νέου αρχηγού της παράταξης ενημερώνουν: «η παράταξη μας θα αναδείξει νέο επικεφαλής της ‘εντός δημοτικού συμβουλίου ομάδας των δημοτικών συμβούλων’ μέσω ενδοπαραταξιακών διεργασιών οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα  ανακοινώσει  το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την θέση όταν αυτές ολοκληρωθούν. Μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των διεργασιών ο Γιάννης Παπαχρόνης παραμένει Πρόεδρος του ευρύτερου συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας».

Καταληκτικά, δε ως προς τον τρόπο πλήρωσης της αποστολής της παράταξης δηλώνουν: «η παράταξη μας αντιλαμβανόμενη την σοβαρότητα του ρόλου της θα συνεχίσει ν’ ασκεί γόνιμη και ουσιαστική αντιπολίτευση με τον τρόπο που έχει επιλέξει να κάνει ανελλιπώς  από την αρχή της θητείας της στο δημοτικό συμβούλιο.

-Να προάγει τον συλλογικό, παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο

-Να καταθέτει νέες προτάσεις και ιδέες και να συμβάλλει στην υλοποίηση σχεδιασμών,  που μοναδικό  στόχο   έχουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας

-Να στηρίζει τις προτάσεις που σκοπό έχουν το κοινό όφελος της Ξάνθης και την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών της

-Να μην μηδενίζει αλλά και να μοιράζεται σκέψεις για την μέγιστη βελτιστοποίηση όλων των προτάσεων από όπου και εάν αυτές προέρχονται

-Να εκφράζει τις ανησυχίες της και τις αντιρρήσεις της και ν’ αντιτίθεται με τεκμηριωμένα επιχειρήματα στην λήψη εκείνων των αποφάσεων που θεωρεί ότι τίθεται εν αμφιβόλω η προοπτική ευημερίας της πόλης μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σταθερά τα δημοτικά τέλη στο δήμο Τοπείρου

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καλούνται να λάβουν απόφαση μη αναπροσαρμογής σε δια περι…