Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων της ΑΜΘ

Συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων της ΑΜΘ

0

Μίλησαν για τη νέα ΚΑΠ, κατανομή των βοσκοτόπων, ενίσχυση για ζωοτροφές, ελληνοποιήσεις σε κρέας και γάλα, καθώς και τις εκκρεμότητες ενισχύσεων ΟΠΕΚΕΠΕ

 Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειαρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Βασίλης Δελησταμάτης συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειά μας υπό τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Εκπρόσωποι των Συλλόγων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έθεσαν τα βασικά θέματα που τους απασχολούν, μεταξύ των οποίων η νέα ΚΑΠ, η κατανομή των βοσκοτόπων, η ενίσχυση για ζωοτροφές, οι ελληνοποιήσεις σε κρέας και γάλα, οι εκκρεμότητες ενισχύσεων ΟΠΕΚΕΠΕ παλαιοτέρων ετών.

Ο Υπουργός έδωσε διευκρινίσεις για τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Περιφέρειά μας.

«Τα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων μας είναι απαραίτητο να βρουν λύσεις, και η Διοίκηση της Περιφέρειας στέκεται αρωγός στις διεκδικήσεις τους», σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Θ. Καλαϊτζής τοποθετείται για την απόφαση του ΣτΕ και την επόμενη μέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση

«Η απλή αναλογική δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα αντί να επιλύσει», υποστηρίζει   Εκτιμά …