Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στις Γιορτές Παλιάς Πόλης με πληροφοριακό υλικό για την κακοποίηση παιδιών η Ελ. Ράπτη

Στις Γιορτές Παλιάς Πόλης με πληροφοριακό υλικό για την κακοποίηση παιδιών η Ελ. Ράπτη

0

Συναντήθηκε με το δήμαρχο

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνάντησε το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο του 4ου Παιδικού Ποδηλατικού Φεστιβάλ στο Λιμνίο, τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη, όπου στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο και την κακοποίηση.

Οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να λάβουν χρήσιμο υλικό, αλλά και ένα παραμύθι για τα παιδιά, που προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίησή τους, στο οποίο, η βουλευτής εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κα Ράπτη για την προσπάθεια που καταβάλλεται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. «Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση μπορούν να προστατεύσουν -να σώσουν, κυριολεκτικά- μια παιδική ψυχή. Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε υγιείς και δημιουργικούς ενήλικες, για ένα μέλλον με προοπτική», τόνισε.

Το Σάββατο το βράδυ, στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης η κα Ράπτη και οι συνεργάτες της διένειμαν πληροφοριακό υλικό σε κατοίκους και επισκέπτες μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νο mood(y’s)

Σίγουρα τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν τον εύλογο συνειρμό. Η έκθεση της Moody’s που δημοσι…