Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πιάστηκαν δύο άνδρες με μισό κιλό κάνναβη σε επιχείρηση με την αστυνομικό σκύλο “Norman”

Πιάστηκαν δύο άνδρες με μισό κιλό κάνναβη σε επιχείρηση με την αστυνομικό σκύλο “Norman”

0

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είναι μέλη συμμορίας που διακινεί ναρκωτικά στο Βόρειο Έβρο

Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης–Κομοτηνής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας δύο άντρες–μέλη συμμορίας, που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές του Βόρειου Έβρου, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες να κινούνται με ΙΧ στην Εγνατία Οδό και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, αυτοί δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ παράλληλα αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο και τη σύλληψη, απέρριψαν από το όχημα μία νάιλον συσκευασία με ναρκωτικά.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «NORMAN» εντόπισαν τη συσκευασία που απέρριψαν οι άντρες σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, πλησίον του οδοστρώματος, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των αντρών  βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα χρησιμοποιημένο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Έπειτα, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ, 1 χρησιμοποιημένο τσιγάρο κάνναβης και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…