Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέντε νέες περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών στη Θράκη

Πέντε νέες περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα. Κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα. Έλαβε χώρα μία καταδίωξη

 

Συνελήφθησαν στις 1 και 2-9-2022 σε περιοχές του Έβρου, της Ξάνθης και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Ροδόπης, πέντε διακινητές, τρεις αλλοδαποί και δύο ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων – Μικρού Δερείου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι  οδηγώντας  αυτοκίνητο μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξανθής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, πλησίον του οικισμού Απαλού Έβρου,  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άλλο άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ μετά τη ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην τέταρτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,  αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πέμπτη περίπτωση σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας, αστυνομικοί συνέλαβαν το πέμπτο άτομο, διότι το εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με πλαστική βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…