Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ο προπομπός και το ΙΧ διακίνησης μεταναστών εντοπίστηκαν στην Εγνατία

Ο προπομπός και το ΙΧ διακίνησης μεταναστών εντοπίστηκαν στην Εγνατία

0

Τέσσερις νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Συνελήφθησαν στις 30 και 31-8-2022, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό τους δύο αλλοδαπούς, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που επέβαινε ο τρίτος διακινητής και μετέφερε οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και οδηγώντας επικίνδυνα συνέχισε την πορεία του, ενώ μετά τη ακινητοποίηση του οχήματος τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά έπειτα από επιστάμενες έρευνες εντοπίσθηκε σε ορεινή περιοχή του Έβρου και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…