Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Δρομέας πεζοπορεί στον Καταρράχτη Παλιάς Καβάλας την Κυριακή

Ο Δρομέας πεζοπορεί στον Καταρράχτη Παλιάς Καβάλας την Κυριακή

0

Ξεκινάει τη νέα πεζοποριακή σεζόν ο Δρομέας Θράκης με μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση και την δροσιά που προσφέρει αυτή την περίοδο στον Νερόμυλο της Παλιάς Καβάλας και στον ομώνυμο καταρράχτη που υπάρχει στην περιοχή.

Η διαδρομή είναι μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου με αφετηρία και επιστροφή από το ίδιο σημείο και με υψομετρικά γύρω στα 200 μέτρα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες ενώ η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από το χωριό της Παλιάς Καβάλας στις 10.30.

Λεωφορείο από την Αλεξ/πολη θα ξεκινήσει στις 8πμ, από το στάδιο Φώτης Κοσμάς και θα παραλάβει πεζοπόρους από Κομοτηνή και Ξάνθη (μετά από συνεννόηση).

Αρχηγός αποστολής: Δημήτρης Κωστόπουλος-τηλ.6937318054

Την πεζοπορία υποστηρίζει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecaNX-Vk0e-M3b-6jR73591R211oBxbX5nCWkpMQkE3KZEnQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, μια στεγνή αλλαξιά , ελαφρύ αντιανεμικό,  γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, αντηλιακό, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης  ……και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…