Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο σερί συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

Νέο σερί συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Επτά διακινητές συνελήφθησαν μέσα σε 24 ώρες, οι τέσσερις μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη 12 και 13/9 σε περιοχές του Έβρου, της Καβάλας και της Ροδόπης, επτά διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Διακίνηση με βάρκα από την Τουρκία

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Δευτέρας στην αγροτική περιοχή Σάκκου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν πεζή στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με πλαστική βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Διακινητής χωρίς δίπλωμα σε ΙΧ επί της Ε.Ο. Συνόρων-Αλεξανδρούπολης

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ στην Εθνική Οδό Συνόρων-Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά το όχημα εξετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και ο οδηγός– διακινητής ακινητοποιήθηκε αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Βραδινή σύλληψη διακινητή επί της Εγνατίας

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο βράδυ στην Εγνατία Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Αυτοκίνητο διακινητή προσέκρουσε σε περίφραξη οικοπέδου

Στην τέταρτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 12/13-9-2022 στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου.

Καταδίωξη δύο διακινητών στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής–Ξάνθης

Στην πέμπτη περίπτωση, το πρωί  της Τρίτης στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα και μία γυναίκα, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ, μετέφεραν παράνομα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.  Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγούσε επικίνδυνα. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα, κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…