Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα-Καταδίωξη του ενός διακινητή στη Δράμα

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου και της Δράμας, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Σύλληψη δύο διακινητών στο Φανάρι

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τρίτης πλησίον του οικισμού Φαναρίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν δύο άντρες, διότι ο ένας οδηγώντας ΙΧ λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε βανάκι που οδηγούσε ο δεύτερος, ο οποίος μετέφερε δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Μία σύλληψη διακινητή επί της Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης

Στην δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εθνική Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν ακόμη έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Γυναίκα μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες σε επαρχιακή οδό του Έβρου

Στην τρίτη περίπτωση, επίσης το μεσημέρι σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Διακινητής οδηγούσε ΙΧ χωρίς δίπλωμα στην Δράμα

Στην τέταρτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Καλαμπακίου–Νικήσιανης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ , στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άντρας αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…