Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Nations League: Η Εθνική θέλει να επιστρέψει στις νίκες απόψε με τη Βόρειο Ιρλανδία

Nations League: Η Εθνική θέλει να επιστρέψει στις νίκες απόψε με τη Βόρειο Ιρλανδία

0

Παραμένει πρώτη στον όμιλο μετά την ήττα από την Κύπρο

Η εθνική ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα προχθές από την Κύπρο με 1-0, στο Β’ όμιλο του Nations League (League C) κι επικεντρώνεται στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή της στη διοργάνωση, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στη League B από τους πρώτους τέσσερις αγώνες της, όταν και σημείωσε ισάριθμες νίκες.

Η ήττα από την Κύπρο ήταν η τέταρτη σε 17 αγώνες της διοργάνωσης, (Nations League), στην οποία η εθνική μετράει ακόμα 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ στα 17 παιχνίδια και στα 12 από αυτά έχουμε κρατήσει το «μηδέν».

Τα συνολικά τέρματά είναι 18-6. Εντός έδρας σε οκτώ αγώνες έχει δεχτεί ένα γκολ, αυτό της ήττας από την Εσθονία. Στους υπόλοιπους έχει σημειώσει πέντε νίκες και δύο «λευκές» ισοπαλίες. Ο Γουστάβο Πογιέτ έχει χρησιμοποιήσει 24 παίκτες, με οκτώ από αυτούς να έχουν παίξει και στα πέντε παιχνίδια.

Μπορεί η εθνική να είναι πρώτη στον όμιλο από τον Ιούνιο, ωστόσο η τελευταία αγωνιστική έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τις τρεις άλλες ομάδες να κινδυνεύουν. Το Κόσοβο των 6 βαθμών υποδέχεται την Κύπρο των 5, ενώ 5 έχει και η Βόρεια Ιρλανδία, αλλά υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων της Κύπρου κατά τρία γκολ. Η Κύπρος θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βόρεια Ιρλανδία για να σωθεί. Με ισοπαλίες στα παιχνίδια τους μένει τελευταία η Κύπρος, ενώ αν κερδίσουν ή χάσουν και οι δύο, θα πρέπει να καλύψει η Κύπρος μια διαφορά τριών γκολ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…