Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε περιοχές της ΑΜΘ

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε περιοχές της ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ διακινητές σε Ροδόπη ,Έβρο, Ξάνθη και Καβάλα

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα και την Τρίτη σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου, της Ξάνθης και της Καβάλας, οκτώ διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Δύο συλλήψεις επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής- Ξάνθης

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Δευτέρας στην Εγνατία οδό Κομοτηνής- Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα και μία γυναίκα, διότι επιβαίνοντες σε βανάκι μετέφεραν παράνομα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Καταδίωξη διακινητή στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης- Φερών

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι αρχικά ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης- Φερών αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα σε οδό της πόλης και συνελήφθη.

Εκτροπή οχήματος διακινητή στην προσπάθεια αποφυγής αστυνομικού ελέγχου στη Ροδόπη

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδια ημέρας σε αγροτική οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης– Κομοτηνής και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άντρας μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης

Στην τέταρτη περίπτωση, το πρωί της Τρίτης στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε παράνομα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δύο διακινητές συνελήφθησαν στο ύψος του οικισμού Κοπτερού Ροδόπης

Στην πέμπτη περίπτωση, το ίδιο πρωί στο ύψος του οικισμού Κοπτερού Ροδόπης  αστυνομικοί συνέλαβαν μία  γυναίκα και έναν άντρα , διότι επιβαίνοντες σε δύο ΙΧ μετέφεραν παράνομα συνολικά οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι αρχικά οι διακινητές δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισαν την πορεία τους, ενώ ακολούθως ακινητοποίησαν τα οχήματά τους και συνελήφθησαν.

Άντρας μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία Οδό Καβάλας– Θεσσαλονίκης

Στην έκτη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδια ημέρας στην Εγνατία Οδό Καβάλας– Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα τρεις  μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν συνολικά επτά οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…