Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Θα δώσει δύο φιλικά το Βόλο το Σαββατοκύριακο

Λεύκιππος: Θα δώσει δύο φιλικά το Βόλο το Σαββατοκύριακο

0

Στις 21 Σεπτεμβρίου το πρώτο παιχνίδι με τον Δημόκριτο για το κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων ετοιμάζεται ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που το Σαββατοκύριακο 10/11 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στο Βόλο για να δώσει δυο αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Τα παιχνίδια αποτελούν για το τεχνικό δίδυμο Χρήστο Βαχαρίδη – Νίκο Δώδο μια καλή ευκαιρία ώστε να δουν σε ρυθμούς αγώνων την αγωνιστική κατάσταση των καλαθοσφαιριστών τους μετά από περίπου 3 εβδομάδες προετοιμασίας.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00 με αντίπαλο την Νίκη Βόλου ενώ μια μέρα αργότερα στις 12:00 ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Βόλου.
Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι και οι τελευταίοι πριν από τα επίσημα παιχνίδια που πρόκειται να διεξαχθούν στις 17 και 21 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΔΕΚΑ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετά από κοινή συμφωνία των σωματείων θα διεξαχθεί στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ το Σάββατο 17/09 στις 17:00.
Για το Κύπελλο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ θα παίξει στις 21 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με αντίπαλο το Δημοκρίτειο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …