Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Ξάνθη» από την αρχή!

«Ξάνθη» από την αρχή!

0

Ένταση αλλά και ενδιαφέρον για λύση στο ποδοσφαιρικό αδιέξοδο της Ξάνθης

Θα γίνει Γενική Συνέλευση. Θα οριστεί Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Το Οικονομικό σε προτεραιότητα. Θα δημιουργηθεί νέα ομάδα με το όνομα «Ξάνθη», με νέο ΑΦΜ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών η συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές για να ενημερώσουν και συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας της Ξάνθης, που πλέον βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμι δύσκολο.

Εκτός των παλαιμάχων και των φιλάθλων που γέμισαν την αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ, παρόντες ήταν: οι δήμαρχοι Ξάνθης Μ.Τσέπελης, Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ο πρώην δήμαρχος Χαρ.Δημαρχόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μελισσόπουλος και Λύρατζης, ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, ο πρόεδρος του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής και αρκετοί παλαίμαχοι.

Στόχος να υπάρχει ομάδα

Μετά από αρκετή διαλογική συζήτηση, που κατά διαστήματα υπήρξε έντονη και με φωνές και διακοπές, το σώμα αποφάσισε τα παρακάτω:

Στόχος της προσπάθειας είναι να γίνει μια νέα Γενική Συνέλευση η οποία θ’ αποτελέσει την νόμιμη αφετηρία για τη δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας με το όνομα «Ξάνθη».

Παράλληλα, εκφράστηκε η συντριπτική επιθυμία των παρόντων, η ομάδα να συμμετάσχει στη Γ΄Εθνική Κατηγορία εάν είναι εφικτό, εάν όχι στην κατώτερη, με νέο ΑΦΜ και ως γήπεδο να χρησιμοποιεί αυτό το λεγόμενο της Ασπίδας.

Οι παρόντες στην πλειοψηφία τους δήλωσαν πως δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΕ, ούτε ο ΑΟΞ. Θέλουν μια νέα ομάδα με νέο όνομα «ΞΑΝΘΗ» που σταδιακά θα βρει η ομάδα αυτή τη θέση της, αυτή που της αξίζει.

Παράλληλα, συζητήθηκε το οικονομικό θέμα το οποίο είναι ουσιαστικό και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Γι’ αυτό και τέθηκε ως επείγον θέμα να δρομολογηθεί η λύση του στη γενική συνέλευση με κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης.

Έτσι, παρά τις όποιες διχογνωμίες, ένταση, απόψεις μη ρεαλιστικές, έγινε ένας αξιόλογος διάλογος και υπήρξε η τελική απόφαση που ψηφίστηκε απ’ όλους και σύντομα θα υπάρξει νέα πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση.

Ένταση με τον νομικό Ψωμά

Κατά τη συζήτηση υπήρξαν και κάποιες στιγμές έντασης, κυρίως δε με την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Αθαν.Ψωμά, ως προς το περιεχόμενο αυτών που εξέφραζε και με το οποίο διαφωνούσαν οι παλαίμαχοι και μερίδα των παρισταμένων.

Γενικά η συνεδρίαση έληξε σε καλό κλίμα, με την οριστικοποίηση της Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή προσωρινής διοικούσας επιτροπής που θα «τρέξει» την όλη υπόθεση.

Α.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…