Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κομοτηνή: Περίλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και την έβαλε φωτιά!

Κομοτηνή: Περίλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και την έβαλε φωτιά!

0

Σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται η 55χρονη γυναίκα. Συνελήφθη ο 62χρονος άνδρας

 

Θύμα βίαιης επίθεσης από το σύζυγό της έπεσε στην Κομοτηνή μία 55χρονη γυναίκα που γεννήθηκε στην Ξάνθη. Ο 62χρονος σύζυγός της το βράδυ της Πέμπτης την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Η γυναίκα εισήχθη στη χειρουργική κλινική και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής Γιώργος Πατλάκας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm, το πρωί της Παρασκευής, το θύμα φέρει 60% εγκαύματα στο πρόσωπο, είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διασωληνώθηκε.

Ο 62χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…