Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κατακλύστηκε από παιδιά το Λιμνίο για το 4ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ξάνθης

Κατακλύστηκε από παιδιά το Λιμνίο για το 4ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ξάνθης

0

Στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Δίπλα στον Κόσυνθο, στον διαμορφωμένο χώρο του Λιμνίου πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ξάνθης, που διεξάγεται, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Ο χώρος κατακλύστηκε από παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (από 5-12 ετών), χρήστες και λάτρεις του ποδηλάτου, για να συμμετάσχουν σε παιχνίδια εκμάθησης ισορροπίας, ελιγμών και διέλευσης τεχνικών εμποδίων, αλλά και να λάβουν μέρος στην εντυπωσιακή αγωνιστική χρονομέτρηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, με στόχο τη σωστή χρήση του ποδήλατου και την ορθή οδηγική συμπεριφορά, μέσα από την άσκηση και την ψυχαγωγία. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Φεστιβάλ, γιατί αυτό αξίζει στα παιδάκια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος μίλησε με γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση και βοήθησε στη διαδικασία της χρονομέτρησης των μικρών μας συμπολιτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο για μαθητές της Γ’ Δημοτικού

Τους πρώτους μαθητές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Το πόσο σημαντικό ήταν το άνοιγμα του Δημοτικού…