Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ευρωμπάσκετ 2022: Με την οικοδέσποινα Γερμανία η Ελλάδα στους «8», εάν προκριθούν και οι δύο από τη φάση των «16»

Ευρωμπάσκετ 2022: Με την οικοδέσποινα Γερμανία η Ελλάδα στους «8», εάν προκριθούν και οι δύο από τη φάση των «16»

0

Ο Γιάννης έπαιξε…ποδόσφαιρο στο ρεπό της ομάδας

Η Ελλάδα, μετά τη νίκη της Σλοβενίας επί της Γαλλίας, γνωρίζει πλέον πως, αν προκριθεί στα προημιτελικά, εκεί θα την περιμένει η Γερμανία, εφόσον και εκείνη ξεπεράσει το εμπόδιο που θα βρει στη φάση των «16».

Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική μας, εφόσον προκριθεί στα προημιτελικά, θα βρει εκεί τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία/Βέλγιο ή Μαυροβούνιο. Δηλαδή, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει μεγάλη πιθανότητα να κοντραριστεί με τους οικοδεσπότες στη φάση των «8», μέσα στο Βερολίνο.

Εν τω μεταξύ στο προχθεσινό τους ρεπό οι παίκτες της Εθνικής δεν έμειναν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, παρακολουθώντας το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Ίντερ με την Μπάγιερ Μονάχου, όπου μετά το τέλος του αγώνα (ηττήθηκε η Ίντερ στο γήπεδό της με 2-0) οι Έλληνες παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο γρασίδι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πρωταγωνιστεί με τις ποδοσφαιρικές του φιγούρες που απαθανάτιζαν δεκάδες φωτογράφοι απαθανάτιζαν τις ποδοσφαιρικές φιγούρες του σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της Εθνικής ενώ τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας χάρισαν στον Γιάννη φανέλα με το όνομά του και το νούμερο 34, ενώ οι πικραμένοι οπαδοί από την εντός έδρας ήττα, σχολίαζαν πως καλύτερα να έβαζαν τον Γιάννη στον αγώνα κι ότι θα απέδιδε καλύτερα από τους παίκτες της Ίντερ…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…