Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επτά νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Επτά νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν σε Έβρο και Ροδόπη-Δύο συλλήψεις και σε περιοχές της Ξάνθης

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη σε περιοχές του Έβρου, της Ξάνθης και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, επτά  διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 

Τέσσερις  συλλήψεις στον Έβρο-Οι οδηγοί δεν είχαν ούτε δίπλωμα

Στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή του οικισμού Νίψας Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεσαι ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική οδό του οικισμού Μοναστηράκι Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν δύο άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ, ο οδηγός του οποίου στερείται  άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφεραν παράνομα πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

 

Μία σύλληψη διακινητή στην Ξάνθη

Στην τρίτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Λεύκης– Πετροχωρίου Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

 

Μη νόμιμοι μετανάστες σε κρύπτη από βανάκι στον Προβατώνα

Στην τέταρτη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Προβατώνα Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος.

 

Άντρας μετέφερε με νταλίκα 12 άτομα στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Στην πέμπτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα δώδεκα  μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…