Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιτρεπτά ξανά τα επισκεπτήρια για το Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος»

Επιτρεπτά ξανά τα επισκεπτήρια για το Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος»

0

Εγκατέλειψε το ίδρυμα ο ιός σύμφωνα με τους ελέγχους του ΕΟΔΥ. Οι επισκέψεις συγγενών και οικείων ξεκίνησαν από τη Δευτέρα

Το «πέρασμα» του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις ηλικιωμένοι. Νόσησε το σύνολο των τροφίμων και το 60% του προσωπικού

Ο Πρόεδρος του Διοικ. Συμβουλίου του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» κ. Ιωάννης Παπαχρόνης με ανακοίνωσή του, ενημερώνει πως μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού το Γηροκομείο της «καρδιάς» μας δέχεται και πάλι επισκέψεις συγγενών και οικείων από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, σημειώνει πως ο έλεγχος του ΕΟΔΥ Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο των τροφίμων και του προσωπικού κατέδειξε ότι δεν υπάρχει πλέον κανείς που να «φέρει» και να νοσεί από τον ιό.

Υπενθυμίζει τη δύσκολη περίοδο του Αυγούστου που είχε ως θλιβερό αποτέλεσμα να χαθούν τέσσερις γιαγιάδες και σχετικά υπογραμμίζει: «Παρόλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας μας, κατάφερε και μας νίκησε τον φετινό Αύγουστο με αποτέλεσμα να νοσήσει σχεδόν το σύνολο των παππούδων και των γιαγιάδων μας και το 60% του προσωπικού μας. Όλο το προηγούμενο διάστημα από τον Μάρτιο του 2020 έως και τα τέλη Ιουλίου του 2022 δεν είχαμε ζήσει ποτέ την εμπειρία και δοκιμασία αυτή, αφού καταφέραμε όλοι μαζί, διοίκηση , προσωπικό και συγγενείς των τροφίμων μας να κρατήσουμε εκτός ιδρύματος τον θανατηφόρο αυτό ιό».

Τέλος, ως εκπρόσωπος της διοίκησης του Γηροκομείο ο κ.Παπαχρόνης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέδραμαν από κοινού στην αντιμετώπιση του κύματος κορωνοϊού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…