Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον Έβρο: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Ακρίτας»

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον Έβρο: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Ακρίτας»

0

Πέντε νέα τεθωρακισμένα οχήματα, ειδικά εξοπλισμένα για την ΕΛΑΣ στα σύνορα παρέλαβε στις Φέρες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επιθεώρησε την εφαρμογή του σχεδίου Ακρίτας και παρέλαβε στις Φέρες πέντε νέα τεθωρακισμένα οχήματα, ειδικά εξοπλισμένα, τα οποία τίθενται στην υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων.

Με μήνυμα εθνικής αποφασιστικότητας το Σχέδιο «Ακρίτα»

Με τις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε για την εφαρμογή του σχεδίου “Ακρίτας”, που, όπως εξήγησε είναι: «ένα σχέδιο θωράκισης των συνόρων μας, ένα σχέδιο σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.Το Σχέδιο “Ακρίτας” περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την επέκταση του φράχτη κατά μήκος όλων των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, την ενδυνάμωση του προσωπικού μας με 250 νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων και την ενίσχυση και αναβάθμιση των ηλεκτρονικών μέσων επιτήρησης».

Ο ίδιος τόνισε: «με το σχέδιο «Ακρίτας» εκπέμπουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα εθνικής αποφασιστικότητας: Απέναντι σε όσους, επενδύοντας στον ανθρώπινο πόνο, επιχειρούν να προωθήσουν κρυφές και αλλότριες επιδιώξεις. Και απέναντι σε όσους, εργαλειοποιώντας το μεταναστευτικό, επιχειρούν να εκβιάσουν την ίδια την Ευρώπη.Όλοι οι Έλληνες παραμένουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον σεβασμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, των διεθνών μας υποχρεώσεων, αλλά και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …