Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξορμήσεις αιμοδοσίας από την Αγάπη και τον Σεπτέμβριο

Εξορμήσεις αιμοδοσίας από την Αγάπη και τον Σεπτέμβριο

0

Καλεί στην 52η εθελοντική αιμοδοσία του έτους στη Νέα Χρύσα στις 28/9 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας

 

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «η Αγάπη» συνεχίζει τις εξορμήσεις για την αιμοδοσία και τον μήνα Σεπτέμβριο με μια απογευματινή αιμοδοσία στην πόλη της Ξάνθης.

Καλεί σε συνεργασία με τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Χρύσας στην 52η εθελοντική αιμοδοσία του έτους, στη Νέα Χρύσα του Δήμου Ξάνθης, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 16:30μμ έως και τις 20:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας.

Ο σύλλογος απευθύνει ακόμη έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ» από ολόκληρη την πόλη της Ξάνθης που έχουν ομάδες αίματος αρνητικές να προσέλθουν και αυτοί για να υποστηριχτούν από κοινού οι αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου μας στις συγκεκριμένες ομάδες.

«Ερχόμαστε τέλος να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί. Απλώς αν κάποιος έχει νοσήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας θα πρέπει να έχουν περάσει 28 ημέρες από την ημέρα νόσησης και να μην έχει καθόλου συμπτώματα στη συνέχεια», σημειώνει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αύξηση σπουδαστών στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

2.334 σπουδαστές εγγράφηκαν για το α’ εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2023-23 έναντι 1.832 τη…