Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έξι ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στην ΑΜΘ, οι τρεις στην Εγνατία

Έξι ακόμη διακινητές συνελήφθησαν στην ΑΜΘ, οι τρεις στην Εγνατία

0

Κατασχέθηκαν έξι οχήματα, προέκυψε μία καταδίωξη

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Ξάνθης, της Ροδόπης, της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Ροδόπης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, έξι διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας βανάκι μετέφερε παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας– Αρριανών, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα , διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει παράνομα  έξι  μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, απογευματινές ώρες στην Εγνατία Οδό Καβάλας–Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πέμπτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμα άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ  μετέφερε παράνομα  τρεις  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών συνεχίζοντας την πορεία του, ενώ τελικά ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στην έκτη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμα άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν έξι οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…