Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

0

Σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

 

Τις ευχές τους για τη νέα σχολική χρονιά δίνουν τους μαθητές της Ξάνθης ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης.

Ο δήμαρχος αναφέρει: «Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ξάνθης μας.

Το σχολείο είναι ένας βασικός πυλώνας στη διαμόρφωση των νέων μας, που θα αποτελέσουν το μέλλον της πατρίδας μας.

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας που επηρέασε ολόκληρο τον πλανήτη και άλλαξε άρδην τις ζωές όλων και με τον ιό να γίνεται πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, οι κοινωνίες καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις.

Ως Δήμος Ξάνθης επιτελούμε το καθήκον μας, στον βαθμό που μας αναλογεί, διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες στις σχολικές υποδομές, ώστε να κυλήσει εύρυθμα και αυτή η σχολική χρονιά. Θα είμαστε συμπαραστάτες σε ό,τι χρειαστεί.

Νεολαία, εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση, εμπειρίες και δεξιότητες που θα σας ενδυναμώσουν και θα σας εξελίξουν.

Εκπαιδευτικοί, εφοδιαστείτε με ψυχική δύναμη, πίστη και υπομονή για να ανταπεξέλθετε στο σύνθετο έργο σας και φέτος.

Γονείς, καλή δύναμη και κουράγιο στον διαρκή αγώνα για στήριξη και πρόοδο των παιδιών σας».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης σημειώνει: «Με όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει σήμερα μια νέα σχολική χρονιά με στόχο όλων, την πρόοδο και τη δημιουργία.

Εύχομαι στο διδακτικό προσωπικό, στους μαθητές και στις μαθήτριες να γεμίσουν τις καρδιές τους με στιγμές συγκίνησης και δημιουργικότητας, αλλά και με εμπειρίες και γνώσεις.

Ως Περιφερειακή Διοίκηση επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας, αλλά και καλύτερες συνθήκες στους δασκάλους και στους καθηγητές για να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες.

Είμαι σίγουρος ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν και εμείς μαζί με τους δασκάλους τους καθηγητές και τους γονείς τους θα είμαστε περήφανοι.

Εκ βαθέων εύχομαι στους μαθητές της Γ Λυκείου που δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καλή επιτυχία.

Καλή σχολική Χρονιά και εάν το πιστέψετε, όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι περιμένετε».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τίμησαν τη μνήμη της σφαγής του Καρυοφύτου

Πραγματοποιήθηκε δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του οικισμού την Κυριακή   …